220117- Kotak pertama.

Tuesday, January 24, 2017


Bismillah.






Alhamdulillah gais, barang-barang pindah dari Perlis selamat sampai di Kl. Allah, rasa lega sangat. rasa puas sangat. sebab tak perlu ulang alik, KL- Perlis, Perlis-Kl lagi, tapi part rindukan Perlis itu memang tak bolehbuang lagi. banyak kenangan kut dekat sana. Nanti lah, aku cari masa untuk berkongsi pengalaman kehidupan aku di Perlis.

.

kotak berlambak-lambak . ye lah 10 tahun punya barang, nak simpan celah mana pun tak tahu lagi. haha. istighfar je lah aku pun duk tengok rumah berselerak. haha. ok ok tapi kan, banyak-banyak kotak yang ada, nak tahu aku paling teruja,paling tak boleh nak tahan sabr untuk geledah kotak yg mana? cuba teka kotak apa?

.

kotak pinggan mangkuk ๐Ÿ™…
kotak baju                       ๐Ÿ™…

SEBENARNYAAAAA,

aku paling teruja nak geledah,

kotak-kotak yang tertera dekat luar dengan marker pen warna hijau ' NOVEL ALONG'

HAHAHA
HAHAHA
HAHAHA

dengan penuh kegigihan semalam, aku geledah kotak yang ada, nak cari kotak yang ada tag Novel along punya pasal. Habeh sakit pinggang aku.

so tara. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜



ok.

ni novel-novel dari kotak pertama yang aku jumpa,

lagi dua kotak tu, nanti-nanti je lah aku cari yek. lepas aku seru mood rajin aku balik. heh.

dan disebabkan aku berjaya jumpa kotak pertama, aku buat keputusan nak cuba ambik gambar novel-novel tu acah acah flatlay!. kehkeh.

jadi tak?
.
hmm, boleh lah yek.
.

oh ya,  jumpa kotak novel tu ye lah alhamdulillah, tapi nak cari ruang untuk susun novel novel aku ni tu la masalah al-payah. haha ottoke ottoke. taktahu muat ke tak.

aku harap ilham datang bertubi-tubi la, supaya aku tak perlu keluar duit lagi untuk beli bookshelf pulak.
.

okay gais tu je kot untuk post kali ini. terima kasih sudi baca. jumpa nanti!



2 comments:

Thank you!

fnamaya. Powered by Blogger.